Mënyrat për ta bërë përdorimin e një kondicioneri me ajër të kondicionuar në Sydney
CALL US NOW: 02 8021 3735

Mënyrat për ta bërë përdorimin e një kondicioneri me ajër të kondicionuar në Sydney

Air Conditioning Sydney, Ndërsa shumica prej nesh dëshirojnë të jenë të ftohtë e të ftohtë në verë dhe gjithashtu komod në muajt e dimrit, shpenzimet e energjisë po rriten çdo vit. Nëse keni ose jeni duke blerë një kondicioner që është i lëvizshëm, një pajisje dritare / muri, një sistem i ndarjes ose një sistem i kanalizuar, ekzistojnë disa mënyra në të cilat mund ta shfrytëzoni atë shumë më efektivisht për të siguruar që kostot tuaja të mirëmbahen po ashtu si ju jeni ndihmuar në mjedisin si edhe nga ajër të kondicionuar Sydney.

Për më shumë informacion Kliko këtu: https://airconditioningguys.com.au/

Picking një kondicioner mund të jetë thelbësore

Shqyrto se çfarë kushton? Fuqia që përdor- Krahasoni hyrjen e ftohjes / nxehtësisë dhe gjithashtu përdorimin e përdorimit të energjisë të dizenjove të ndryshme, të cilat përcaktohen në kilovat (kW). Përveç kësaj, mendoni për dimensionin e zonës suaj, rezidencën ose strukturën si dhe nëse ka burime të tjera të brendshme të ngrohta.

Kontrasti i rezultateve të fuqisë tags- Këto tags kanë një rezultat të famshëm, nga 1-6 të famshëm, për Air Conditioning Sydney dhe gjithashtu efektivitetin e ngrohjes në shtëpi. Edhe më të famshëm kondicioner ka, aq më shumë energji efikase është dhe gjithashtu më pak të kushtueshme që do të jetë për të drejtuar gjithashtu. Një sistem super-efikas mund të ketë një rezultat prej 7-10 personash.

Zgjidhni dimensionin më të mirë- Nëse është gjithashtu i madh për vendndodhjen tuaj, do të ketë cikle të shkurtra për ajër të kondicionuar të Sidneit ose ngrohjes në shtëpi ku do të aktivizohet dhe gjithashtu jashtë, që konsumon shumë energji. Nëse është gjithashtu pak, do të duhet të funksionojë më e vështirë për të ftohur apo ngrohur vendndodhjen. Bëni një specialist të bëjë vlerësime të plota të ngrohjes dhe ftohjes në shtëpinë ose shërbimin tuaj për të kuptuar nëse kondicioneri është dimensioni i duhur përpara se ta blini. Checkout lajmet tona

Mënyra efikase për energji për të përdorur një kondicioner

Shqyrtoni dallimin në mes të niveleve të brendshme dhe të jashtme të temperaturës – Cilado qoftë niveli i temperaturës jashtë, mos e freskoni nivelin e temperaturës së hapësirës në shumë më pak krahasuar me 8 ° C të listuar më poshtë. Përveç kësaj, më të vogla me madhësi të dallimit në mes të niveleve të brenda dhe jashtë temperaturës, të ulur çmimet tuaja ajër të kondicionuar Sydney me siguri do të jetë. Bëni këtë duke vendosur termostatin tuaj në një temperaturë të lartë dhe të rehatshme në verë dhe gjithashtu duke bërë kontroll të caktuar të lagështisë nëse është e nevojshme. Kontrolloni Ducted Air Conditioning Sydney

Mbyllni të gjitha dritaret dhe dyert – Kjo me siguri do të lërë ajër jo ajër të kondicionuar, qoftë i ngrohtë apo i ftohtë, nga drejtimi drejt zonës, së bashku me lënien e kondicionerit tuaj nga konkurimi më gjatë.

Bëni përdorimin e klimës ekonomike – Kjo me siguri do të zvogëlojë përdorimin e energjisë duke ruajtur nivelet modeste të temperaturës në problemet ideale.

Fikni burime të ndryshme të ngrohjes së brendshme – Këto përbëhen nga dritat, sistemet kompjuterike, printera si dhe soba. Ata mund të përfshijnë në tonat e ngrohjes në shtëpi, kështu që transformoni ato kur nuk përdoren.

Ngrohëse dhe ftohje pointers që ju duhet të dini si këshilluar nga Air Conditioning Sydney

air conditioning sydneyRuajtja e vendit ku po ftoheni ose ngrohja deri në minimum – Ju mund ta bëni këtë duke mbyllur dyert e hapësirave të ndryshme që nuk kanë nevojë për ajër të kondicionuar ose për ngrohje në shtëpi. Ju gjithashtu mund të shikoni në atë se shfryn, si dhe termostatët në vende të tjera janë sectioned off.

Ndryshoni kondicionerin tuaj të vjetër me një efikas të energjisë. Shikoni për etiketën ENERGYSTAR, si dhe etiketat e kontrastit të EnergyGuide. Kur krahasohet me versionet tipike, një kondicioner ajri me këto tags është 10% shumë më i besueshëm, si dhe një pajisje kryesore është 15% shumë më efektive. Në përgjithësi, sistemet e kondicionimit me efikasitet të energjisë konsumojnë 40% më pak energji krahasuar me versionet e vjetra.

Shfrytëzoni ngrohtësinë e mbeturinave- Nëse organizata juaj e bën përdorimin e procedurave të gjenerimit të nxehtësisë si përgatitja e ushqimit ose gjenerimi i shpërndarë, shërohet ngrohtësia e përdorimit për të kapur ngrohtësinë e mbeturinave pa kosto.

Mburoja e shtëpisë ose e strukturës-Izolojnë dhoma mbuluese të çatisë, tavanet, sipërfaqet e murit dhe gjithashtu tubacionet për të minimizuar humbjen e ngrohtësisë në muajt e dimrit dhe gjithashtu fitimin e ngrohtësisë në sezonin e verës. Kanali i ftohtë dhe i nxehtë duhet gjithashtu të mbrohet.

Kur përdoret në mënyrë të përshtatshme, një sistem mund të bëjë çdo lloj vendosje të vërtetë të ndjehen pozitive dhe gjithashtu të rehatshme. Si dhe me këto ide për kursimin e energjisë, ju mund të ulni shpenzimet tuaja të energjisë dhe të jeni ekstra ekologjikisht miqësor në të njëjtën kohë.

Këshilla të ofruara nga Air Conditioning Sydney në kursimin e energjisë afatgjatë.

Video Rreth ajër të kondicionuar Sydney

 

© 2017 All Rights Reserved. Air Conditioning Guys.(SEO by JC Davidson)
Web design and Marketing by The Marketing Co